NoFain.ro ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Glume super-faine, Bancuri finuțe, Povestiri cu tâlc, Caricaturi meseriașe, Glume faine în imagini

Limonadă cu miere – Beneficii

Minunea de dimineață – apă călduță cu lămâie și miere

O metodă simplă şi foarte eficientă pentru a avea o zi reuşită este să beți în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, un amestec energizant din apă călduţă cu lămâie şi miere. Această băutură simplă vă va aduce energia de care aveți nevoie pentru a vă începe activitatea, fără a forța organismul să-și reia brusc funcțiile mult încetinite în timpul somnului. Imediat vă veți simți revigorat, energizat, plin de vioiciune și prospețime. În plus, amestecul are numeroase efecte curative.

Prepararea acestei băuturi simple, dar cu efecte surprinzător de mari, nu ne ia mai mult de două minute: se amestecă 200 ml de apă de izvor sau plată, încălzită ușor, cu sucul de la o jumătate de lămâie şi o linguriţă de miere naturală. După ce o consumăm, nu vom ingera nimic timp de o oră, pentru a beneficia de toate proprietăţile și virtuțile sale terapeutice.

Câteva sfaturi utile:
Este important ca temperatura apei să fie cât mai apropiată de temperatura trupului. În timp ce apa rece poate fi un şoc pentru organism, apa fierbinte va distruge enzimele benefice conţinute de lămâie. Folosiți o lămâie proaspătă, pe care o stoarceți chiar atunci. Folosiți şi pulpa.

Iată beneficiile de care vă puteţi bucura din plin urmând această cură:

1. Vă binedispune şi vă oferă energie

2. O digestie mult ameliorată

3. Curăţă stomacul, iar colonul funcţionează mult mai bine

4. Combate constipaţia

5. Curăţă şi hidratează sistemul limfatic

6. Efect diuretic şi de curăţare a tractului urinar

7. O excelentă sănătate orală

8. Reglează greutatea corporală

9. Ten proaspăt

10. Tratament pentru tuse, bronşită, astm

11. Rănile şi muşcăturile insectelor pot fi tratate eficient

Sursă: http://safiisanatos.ro/sanatate-fizica/boli-tratamente-terapii-cure/minunea-de-dimineata-apa-calduta-cu-lamaie-si-miere/